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GENERAL RULES 
 

Application Forms – Continued 
Form G – Application for Net Metering or Standby Service and/or Buy-Back Service- Continued  

 
Section 5. If you request Standby Service  

A.  Billing 
 

Standby Service rates are Rates III and IV of SC 5, Rates IV and V of SC 8, 9, and 12 (demand), and Rate II of 
SC 13.  

 
The following Customers who take Standby Service are exempt from billing under Standby Service rates. Check 
below, if applicable: 

❏ The generating equipment has a nameplate rating equal to no more than 15% of the maximum potential 
demand from all sources. 

❏ The account would otherwise be billed under a non-demand-metered SC (SC 1, SC 2, or SC 12 energy 
only). 

 
The following Customers who take Standby Service are exempt from billing under Standby Service rates, unless 
they specifically request to be billed under those rates. Check below, if applicable: 

❏ The contract demand is less than 50 kW.  

❏ Generation is exclusively by means of a designated technology (See “B” below) and will commence     
operation no later than May 31, 2015. 

 

❏ I request that my account be billed under Standby Service rates. (Note: If you do not check off this box, 
you will be billed under standard SC 5, 8, 9, 12, or 13 rates.) 

B.  If using a Designated Technology or Technologies  

If you request an exemption from Standby Service rates because the generation exclusively uses one or more of 
the following technologies or fuels, please check off the box or boxes that apply:  

❏ Fuel Cell  ❏ Wind  ❏ Solar Thermal  ❏ Photovoltaic  

❏ Sustainably-Managed Biomass  ❏ Tidal  ❏ Geothermal  ❏ Methane Waste  

❏ Efficient CHP of 1 MW or less meeting the requirements described in Section 7  

C.  Electricity Supply  

Con Edison will provide electricity supply to supplement your on-site generation or when your generation is not 
running, unless: (a) you enroll in the Retail Access Program through PowerMove or an ESCO or as a Direct 
Customer, as described in General Rule 19; or (b) you are a Customer that is a Wholesale Generator and do not 
apply in writing to be a Full Service Customer, as described in General Rule 20.6.  Check below if: 

❏  You plan to be a Direct Customer.  
❏   You plan to be a Customer that is a Wholesale Generator taking Standby Service for Station Use. 
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